Τένις

Ακαδημία Τένις

Οι ώρες προπονήσεων για την ακαδημία του τένις είναι οι εξής:
Δευτέρα- Παρασκευή  15:20- 19:20 και 
Σάββατο 9:00-13:00

Το Σεπτέμβριο του 2002, ξεκινήσαμε μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που παραχώρησε στην Α.Ε.Ψ την λειτουργία των μαθημάτων τένις σε παιδιά που λειτουργούσε μέχρι τότε με ευθύνη ιδιώτη. Παράλληλα μας ανατέθηκε η οργάνωση της κεντρικής Γραμματείας του τένις, καθώς και η βελτίωση και λειτουργία του μικρού χώρου ανάπαυσης- εντευκτηρίου. Η Α.Ε.Ψ με την υπευθυνότητα που χαρακτηρίζει τις προσπάθειές της κατάφερε στο χρονικό διάστημα από το 2003 μέχρι σήμερα να παρουσιάσει έργο για το οποίο αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανη. Πιο συγκεκριμένα:

  • Ανακαινίσαμε, βελτιώσαμε και εξοπλίσαμε το εντευκτήριο ώστε να είναι ένας χώρος ευχάριστος και άνετος για την χρήση των Δημοτών.
  • Στρώθηκαν με ειδικές μοκέτες τα γήπεδα 1 & 3 και επιδιορθώθηκε το γήπεδο.
  • Αναβαθμίσαμε και αναδιαμορφώσαμε όλο τον περιβάλλοντα χώρο της εισόδου του τένις.
  • Με συνεχή προσπάθεια οργανώθηκε και εξοπλίσθηκε η Γραμματεία του τένις έτσι ώστε να εξασφαλισθεί η γρήγορη και σωστή Ταμειακή εξυπηρέτηση μελών και αθλουμένων και η ορθότερη κράτηση/ χρήση των γηπέδων, καθώς και να βελτιωθεί η καθαριότητα και η συντήρηση του χώρου γενικότερα. Ο συντονιστικός ρόλος της Γραμματείας έχει βοηθήσει αποφασιστικά στην καλύτερη λειτουργία των εγκαταστάσεων τένις.
  • Διαμορφώσαμε τον χώρο άθλησης του ΣΚΟΥΛΗΣ σε χώρο για μίνι τένις για μικρά παιδιά ενώ διατηρήσαμε παράλληλα τη δυνατότητα χρήσεων του νέου χώρου και για προπόνηση ΣΚΟΥΛΗΣ.
  • Επόμενη προσπάθειά μας θα είναι η ανακαίνιση των αποδυτηρίων και των WC για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλουμένων.

Ολοκληρώνοντας την παρουσίαση του έργου της ΑΕΨ, από της ίδρυσής της μέχρι σήμερα, πρέπει να πούμε ότι καμαρώνουμε για ότι έχουμε πετύχει αλλά θα πρέπει να τονίσουμε ότι στην προσπάθεια μας αυτή είχαμε και την αμέριστη συμπαράσταση της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής αλλά και πολλών Ψυχικιωτών που μας βοήθησαν υλικά και ηθικά να ξεπεράσουμε πολλές δύσκολες στιγμές, αναγνωρίζοντας τόσο το έργο μας όσο και την προσφορά μας στα παιδιά, την νεολαία αλλά και σ’ όλους τους δημότες του Προαστίου. Ελπίζουμε ότι και στο μέλλον θα έχουμε την συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και των Ψυχικιωτών, γιατί για μας, τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΑΕΨ υπάρχει πάντα το όραμα για συνεχή προσφορά νέων αθλητικών ευκαιριών στην νεολαία του Ψυχικού και όχι μόνο. Επισημαίνουμε τέλος ότι ελπίζουμε ότι οι τάξεις των φίλων της Ένωσης μας θα πυκνώσουν από νέα μέλη και φίλους που εκτιμώντας το έργο μας θα αγκαλιάσουν το όραμά μας και θα θέλουν να μας βοηθήσουν.