«Κρεμάει τα παπούτσια του» ο Αρχηγός της ομάδας Ανδρών της Α.Ε.Ψ. Ντίνος Αχής

Η Αθλητική Ένωση Ψυχικού (ΑΕΨ) ανακοινώνει ότι ο Αρχηγός της ομάδας Ανδρών του Σωματείου μας Ντίνος Αχής αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του, αγωνιζόμενος ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ στην ομάδα Ανδρών μας από τη Β’ κατηγορία της ΕΣΚΑ έως και την Α2 Εθνική κατηγορία.

 

Αν θέλουμε να μιλήσουμε για την καριέρα του Ντίνου Αχή στο Ψυχικό, θα έπρεπε να μιλάμε ή να γράφουμε για ώρες. Πέραν αυτής όμως, το ήθος του, η ταπεινοφροσύνη του αλλά και η αληθινή του αγάπη για την ΑΕΨ καθώς και η αφοσίωσή του σε αυτήν, είναι πράγματα πασίγνωστα και αποδεδειγμένα στους αγωνιστικούς χώρους επί μακρόν – αλλά και έξω από αυτούς.

 

Ο Ντίνος, μέλος μιας οικογένειας που τιμά τον αθλητισμό του προαστίου μας, μεγάλωσε στη γειτονιά μας και είναι μαζί μας από πολύ μικρό παιδί, μολονότι για ένα μικρό διάστημα βρέθηκε μακριά μας αγωνιζόμενος στην εφηβική ομάδα του ΑΣΕ Δούκα. Μετά την επιστροφή του, είχε ενεργό συμμετοχή ΣΕ ΟΛΕΣ τις επιτυχίες της ομάδας Ανδρών της ΑΕΨ, κατέκτησε Κύπελλα και μετάλλια ΕΣΚΑ, ανόδους και παραμονές στις Εθνικές κατηγορίες, αλλά και το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

 

Η οικογένεια της ΑΕΨ αναγνωρίζοντας ότι ο Ντίνος Αχής αποτελεί τμήμα της ιστορίας της και συνετέλεσε στη διαμόρφωσή της, το λιγότερο που μπορεί να πράξει για να τον τιμήσει είναι να τον ευχαριστήσει για την ανιδιοτελή και μακροχρόνια προσφορά του και να του ευχηθεί υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της ζωή του. Επίσης δεσμεύεται να συνεχίσει να καλλιεργεί τον αθλητισμό στο προάστιό μας ώστε να ξεπηδήσουν από τα φυτώριά της και άλλοι αθλητές (αλλά και άνθρωποι) σαν το Ντίνο, όπως το οραματίστηκαν οι ιδρυτές της ΑΕΨ και ο αείμνηστος Πρόεδρος Δημήτρης Χουλιαράκης.