Το πάρτι της Αθλητικής Ένωσης Ψυχικού

Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο Street Food & Bar, στο Νέο Ψυχικό το κοκτέιλ πάρτι που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Ψυχικού (Α.Ε.Ψ.) με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού Παντελής Ξυριδάκης  και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, χορηγοί, μέλη τοπικών Συλλόγων και Οργανώσεων καθώς και φίλοι της Αθλητικής Ένωσης Ψυχικού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας να ανταλλάξουμε ευχές για την καινούργια χρονιά, να διασκεδάσουμε και να στηρίξουμε έμπρακτα το έργο της.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Ψυχικού Ερωτόκριτος Νεόφυτος, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και τους χορηγούς της λαχειοφόρου αγοράς, αναφέρθηκε στους στόχους του Σωματείου και την ανάγκη επαναπροσδιορισμού τους, καθώς επίσης και στην προσπάθεια που γίνεται για την διατήρηση του υψηλού επιπέδου λειτουργίας των Ακαδημιών.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας (χορηγία του κυρίου Νίκου Αποστόλογλου ιδιοκτήτη του ζαχαροπλαστείου ΚΑΜΕΛΙΑ) ενώ παράλληλα έλαβε χώρα η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς. Η κλήρωση έγινε ηλεκτρονικά με γεννήτρια τυχαίων αριθμών, στην οποία αναδείχθηκαν τα «τυχερά νούμερα» που κέρδισαν μοναδικά δώρα.

Δείτε τα αποτελέσματα στην ιστοσελίδα της Αθλητικής Ένωσης Ψυχικού: www.aeps.gr / Τα αποτελέσματα της κλήρωσης λαχειοφόρου αγοράς Α.Ε.Ψυχικού

Οι δικαιούχοι/τυχεροί μπορούν να παραλάβουν τα δώρα τους από τη Γραμματεία Τένις Ψυχικού(Εθνάρχου Μακαρίου & Πριγκ. Ελένης) μέχρι την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6743911